Griff Squash és Fitness Club | H-1113, Budapest, Bartók Béla út 152. | Pályafoglalás: +36-1-206-4065, klubvezető: +36-30-466-2335
Mert a mozgás nem csak
a fogyásról szól!
 

   ÓRATÍPUSOK |  ÁRAK |  AKCIÓK |  ÓRAREND |  EDZŐK

Főoldal / Aerobik / Kangoo Jumps

Kangoo - az évezred új örülete


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kangoo Jumps aerobic

Mi is az a Kangoo Jumps?

A dinamikus sportmozgások egyik sajátos problémája, hogy a megfelelő edzésmódszerek és a kifinomult technikai eszközök ellenére, a szervezetet ért káros hatások idővel fájdalmas és talán maradandó sérülésekhez vezethetnek. A Kangoo azokat az embereket célozza meg, akik biztonságosan akarnak sportolni anélkül, hogy megsérülne a térdük és a gerincük.
A cipőt eredetileg futáshoz tervezték, hogy csökkentsék a testre ható terhelést. Ellipszis rugói és feszítő szalagjai révén meghosszabbítja a becsapódás idejét, ezáltal képes akár 80%-al is csökkenteni a talajra érkezéskor fellépő becsapódás erejét.
Bizonyított tény, hogy ez a különleges sporteszköz futás és aerobikozás közben csökkenti a boka, térd és gerinc izületek lehetséges sérülését. Mindamellett pedig, hogy rendkívül szórakoztató, fogyaszt és rengeteg pozitív hatása van az egészségre is.

A Kangoo Jumps jótékony hatásai:

A gravitációnak ellenszegülve az ugrálás az egyik leghatékonyabb aerobik gyakorlat, amit azoknak a sportolóknak és sportkedvelőknek ajánlok, akik magas energiafelhasználás mellett, az izületekre és gerincre ható terhelést minimalizálni akarják.

Fogyaszt a Kangoo Jumps?

Tanulmányok szerint a Kangoo cipőben végzett mozgás több kalóriát éget el, mintha ugyanazokat a mozdulatokat normál sportcipőben végeznénk. Kimutatták, hogy a Kangooval 25%-kal több energiát használunk fel, mint egy normál aerobik óra közben. A Kangooval egyidőben fejleszthető a test alsó és felső része, így rövid idő alatt nagyon intenzív mozgás végezhető vele. Ráadásul ugrálás közben a mozgás örömének köszönhetően a szervezet nagy mennyiségű endorfint termel. Ezért már érdemes felcsatolni, nem?

Túlsúlyosoknak ajánlott?

A Kangoo Jumps speciális lábbelije a túlsúlyosok, izületi problémákkal küszködőknek is visszaadja az önfeledt ugrálás örömét anélkül, hogy káros terhelést okozna. A Kangoo cipőkben végzett gyakorlatok nem terhelik az izületeket: a cipő ugyanis a terhelés több mint 80%-át elnyeli.

Amit mindenképpen hozz magaddal az órára:
kényelmes sportruházat
vastag, magas szárú zokni
minimum fél liter folyadék
törölköző
A cipőket, a pörgős zenét és a hangulatot én biztosítom!
Óráimon garantált a vidám hangulat, a mai slágerek, változatos gyakorlatok, táncos koreográfiák.

Akár próbáltad már, akár még nem, gyere el és nézd meg mások miért járnak olyan szívesen!
Itt az a baj, ha nem ugrálsz! Hidd el, tornázni indulsz el otthonról, de buliból mész haza!- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nyitva tartás

Hétfőtől - péntekig:              7 órától 23 óráig
Hétvégén és ünnepnapokon:   9 órától 21 óráig

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -ONLINE FOGLALÁS
2011-es egyéni amatőr squash verseny, profi squash verseny és Média Kupa a Griff Squash & Fitness Club szervezésében. Részletek »
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
AKCIÓ
Aerobik akciók»
Fitnesz terem akciók»

Fitnesz, aerobik, spinning bérlet akció»
Havi bérlet: 11.990 Ft
Havi Kombinált bérlet: 15.490 Ft

Squash pálya akciók»

Squash fiataloknak»
Az első alkalom ingyenes!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Squash edző képzés»
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
GRIFF KLUBTAGSÁGI
A Klubtagságival rendelkezők többféle kedvezményt is igénybe vehetnek Clubunkban.
Részletek»
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Griff Nyári HandyCap Squash Körverseny 2012 - 5. forduló


Griff Nyári HandyCap Squash Körverseny 2012 - 4. forduló


Még több kép»

Griff Squash és Fitness Club | H-1113, Budapest, Bartók Béla út 152. | tel.: +36-1-206-4065 (Pályafoglalás) | Squash pálya
squash@hotelgriff.hunguesthotels.hu