Griff Squash és Fitness Club | H-1113, Budapest, Bartók Béla út 152. | Pályafoglalás: +36-1-206-4065, klubvezető: +36-30-466-2335
Mert a mozgás nem csak
a fogyásról szól!
 

   ÓRATÍPUSOK |  ÁRAK |  AKCIÓK |  ÓRAREND |  EDZŐK

Főoldal / Aerobik / Edzők / Karsai Csilla - Baba

Karsai Csilla - Baba

Karsai Csilla - aerobic edző
10 éve ismerkedtem meg a testépítés és az edzőtermek világával. Azóta hobbiból hivatásommá vált az edzés. 5 éve kezdtem el személyi edzéseket tartani. Az IFBB nemzetközi szakiskoláját végeztem el 3 éve, azóta vagyok Testépítő és Fitness Szakedző. 6 éve versenyzek Fitness Modell kategóriában, emellett 8 éves korom óta táncolok, 7 éve versenyszerűen a világ egyik legjobb táncosa, Ananász mellett.

Mozgás, aktivitás, egészség, harmónia, mosoly, emberek - mindig is fontos részei voltak az életemnek. Ritkán adatik meg, hogy az ember munkája és hobbija egybe esik. Nekem szerencsére igen, azt csinálhatom, amit legjobban szeretek.
Az edzések során a kitűzött céloknak a leginkább megfelelő edzésmódszereket alkalmazom, természetesen egyénre szabva és figyelembe véve minden körülményt (egészség, fizikai állapot, stb.). A maximális eredmények eléréséhez fontosnak tartom, hogy Klienseim ne csak az edzésmódszerekkel és gyakorlatokkal legyenek tisztában, hanem szervezetük működésével, testük igényeivel és élettani összefüggéseivel is.

Minden tudásomat igyekszem megosztani a táplálkozás (ezen belül a nélkülözhetetlen étrend-kiegészítők), edzés, pihenés és életvitel területén, amire csak szükséged lehet, hogy a kitűzött céljaidat elérd. Legyen szó a testsúly csökkentéséről, izomtömeg növelésről, kondíció javításáról vagy versenyre való felkészülésről.

Tel.: +36 (20) 380-3658
E-mail: kicsibaba0107@gmail.com- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -ONLINE FOGLALÁS
2011-es egyéni amatőr squash verseny, profi squash verseny és Média Kupa a Griff Squash & Fitness Club szervezésében. Részletek »
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
AKCIÓ
Aerobik akciók»
Fitnesz terem akciók»

Fitnesz, aerobik, spinning bérlet akció»
Havi bérlet: 11.990 Ft
Havi Kombinált bérlet: 15.490 Ft

Squash pálya akciók»

Squash fiataloknak»
Az első alkalom ingyenes!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Squash edző képzés»
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
GRIFF KLUBTAGSÁGI
A Klubtagságival rendelkezők többféle kedvezményt is igénybe vehetnek Clubunkban.
Részletek»
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Griff Nyári HandyCap Squash Körverseny 2012 - 5. forduló


Griff Nyári HandyCap Squash Körverseny 2012 - 4. forduló


Még több kép»

Griff Squash és Fitness Club | H-1113, Budapest, Bartók Béla út 152. | tel.: +36-1-206-4065 (Pályafoglalás) | Squash pálya
squash@hotelgriff.hunguesthotels.hu