Griff Squash és Fitness Club | H-1113, Budapest, Bartók Béla út 152. | Pályafoglalás: +36-1-206-4065, klubvezető: +36-30-466-2335
Mert a mozgás nem csak
a fogyásról szól!
 

   ÓRATÍPUSOK |  ÁRAK |  AKCIÓK |  ÓRAREND |  EDZŐK

Főoldal / Aerobik / Edzők / Könyves Diana

Könyves Diana

Könyves Diana - aerobik edző, spinracing

A nevem Könyves Diána, de mindenki csak Dinának hív. 22 éves vagyok, Miskolcon születtem. Dráma tagozatos gimnáziumban végeztem, ami teljesen megfertőzött. A sport mindig is jelen volt az életemben, rengeteg ágát kipróbáltam és űztem, a színház,a színészet és a modellkedés mellett ez volt a másik dolog ami igazán érdekelt. A spinracinggel 4 évvel ezelőtt ismerkedtem meg és hatalmas szerelem lett belőle, így elég hamar tudatosult bennem, hogy én is szeretnék edző lenni.

2010 őszén elvégeztem a Fitness Company Spinracing tanfolyamát.
Azért szeretem csinálni mert színészi adottságomat, itt is tudom alkalmazni, bármikor határozottan, kommunikatívan és az emberek felé hatalmas nyitottsággal , vidámsággal tudok fellépni.
Pozitívan és boldogan állok mindenhez. Úgy gondolom mindent ellehet érni, mindenki lehet boldog csak akarni kell. Azt érzem nagyon jó úton haladok hisz az elmúlt évben eszméletlen lehetőségekben és élményekben volt részem és azt csinálhattam amit szeretek.

Szükségem van az emberek közelségére, mert így érzem jól magam. Adni szeretnék nekik az energiámból, a lendületességemből, a jó kedvemből, a boldogságomból és a hitemből, mert azt hiszem, nagyon sokan leragadnak egy egyhangúságnál, nem hisznek a boldogságban és abban, hogy elérhetnek többet és jobbat.

Én az egyéniségemmel és az élményeimmel meg akarom neki mutatni, hogy igenis lehet.

Mindenkit sok szeretettel várok spinracing óráimra ahol remélem segíthetek abban, hogy fittebben,jobb kedvvel vágjatok neki a további napi teendőknek!:)

Az edzések időpontjai:
hétfő:
7:30 - 8:30

péntek:
07:30 - 08:30
15:00 - 16:00
17:00 - 18:00- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -ONLINE FOGLALÁS
2011-es egyéni amatőr squash verseny, profi squash verseny és Média Kupa a Griff Squash & Fitness Club szervezésében. Részletek »
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
AKCIÓ
Aerobik akciók»
Fitnesz terem akciók»

Fitnesz, aerobik, spinning bérlet akció»
Havi bérlet: 11.990 Ft
Havi Kombinált bérlet: 15.490 Ft

Squash pálya akciók»

Squash fiataloknak»
Az első alkalom ingyenes!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Squash edző képzés»
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
GRIFF KLUBTAGSÁGI
A Klubtagságival rendelkezők többféle kedvezményt is igénybe vehetnek Clubunkban.
Részletek»
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Griff Nyári HandyCap Squash Körverseny 2012 - 5. forduló


Griff Nyári HandyCap Squash Körverseny 2012 - 4. forduló


Még több kép»

Griff Squash és Fitness Club | H-1113, Budapest, Bartók Béla út 152. | tel.: +36-1-206-4065 (Pályafoglalás) | Squash pálya
squash@hotelgriff.hunguesthotels.hu