Griff Squash és Fitness Club | H-1113, Budapest, Bartók Béla út 152. | Pályafoglalás: +36-1-206-4065, klubvezető: +36-30-466-2335
Mert a mozgás nem csak
a fogyásról szól!
 

   ÓRATÍPUSOK |  ÁRAK |  AKCIÓK |  ÓRAREND |  EDZŐK

Főoldal / Aerobik / Edzők / Paule Tímea

Paule Tímea

Paule Tímea aerobik edző

12-éves koromban ismerkedtem meg a fitness világával. Aerobic órákkal kezdtem,majd két év múlva már a gépekkel is ismerkedtem. Rájöttem ,hogy a hatékonyabb eredmény elérése érdekében az a jó,ha a kettőt egyszerre folytatom. 17-éves koromban az edzőm tanácsára indultam egy-két fekve-nyomó versenyen de ínhüvelygyulladás miatt abba kellett hagynom. Nagyobb hangsúlyt fektettem a tornára és kevesebbet a súlyzós edzésekre.

Ettől kezdve kitűzött céllom lett, hogy mindent megtanuljak erről a sportról amit csak lehet, és átadjam tudásom az embereknek. Ezért már középiskolás tanulmányaim alatt sok aerobic termet felkerestem, hogy az ott oktatók módszereit figyeljem, és tanuljak. Ezalatt az időszak alatt is számos helyen tartottam órákat. Majd miután sikeres érettségi vizsgát tettem jelentkeztem a Testnevelési Egyetem Aerobic Oktatói szakára. Ezzel egy régi álmom megvalósulni látszott.

Budapesten és itt Érden vállaltam oktatói állásokat de nem mindegyik bizonyult megfelelőnek. 2003 őszén kerültem be egy Fitness terembe, ahol voltak spinnig biciklik nekem nagyon megtetszett ez az új őrület és rögtön tudtam, hogy ez lesz az én edzésvilágom. Letettem a vizsgát a Fitness Companinál és itt kezdtem el spinnracing edzéseket tartani.

Majd a preventív gerinc edzői tanfolyamot végeztem ami számomra azért fontos mert rengeteg hátfájós "beteg"ember van és nekik szükségük van olyan mozgásra ami kirángatja őket ebből az állapotból, de nemcsak nekik ajánlom hanem minden olyan embernek aki testileg-lelkileg szeretne felfrissülni. 2004 novemberében a Flexi-bár edzői tanfolyamot végeztem el. Szerintem ezt az eszközt nem kell bemutatnom ajánlom mindenkinek.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -ONLINE FOGLALÁS
2011-es egyéni amatőr squash verseny, profi squash verseny és Média Kupa a Griff Squash & Fitness Club szervezésében. Részletek »
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
AKCIÓ
Aerobik akciók»
Fitnesz terem akciók»

Fitnesz, aerobik, spinning bérlet akció»
Havi bérlet: 11.990 Ft
Havi Kombinált bérlet: 15.490 Ft

Squash pálya akciók»

Squash fiataloknak»
Az első alkalom ingyenes!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Squash edző képzés»
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
GRIFF KLUBTAGSÁGI
A Klubtagságival rendelkezők többféle kedvezményt is igénybe vehetnek Clubunkban.
Részletek»
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Griff Nyári HandyCap Squash Körverseny 2012 - 5. forduló


Griff Nyári HandyCap Squash Körverseny 2012 - 4. forduló


Még több kép»

Griff Squash és Fitness Club | H-1113, Budapest, Bartók Béla út 152. | tel.: +36-1-206-4065 (Pályafoglalás) | Squash pálya
squash@hotelgriff.hunguesthotels.hu